Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013





ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ
" ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ "
Δευτέρα 18/02/2013
Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2013 πραγματοποιούνται οι εκλογές του Συλλόγου μας στο Περ/κό Υπ/μα Θεσ/νίκης 6° όροφο από τις 800π.μ. - 18°°μ.μ..
Δυστυχώς, οι εκλογές μας συνέπεσαν με ένα τραγικό γεγονός. Την απόλυση 450 συναδέλφων μας του διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ της 9Κ.
Με την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων σας, με πρωτόγνωρη συμμετοχή στον απεργιακό αγώνα που πραγματοποιήσαμε με διάφορες μορφές επί ένα πενθήμερο, με καθημερινές Γ.Σ. , αναδείξαμε και κρατήσαμε ψηλά το θέμα.
Μέχρι σήμερα παρά τις υποσχέσεις από το πολιτικό σύστημα τίποτε δεν έχει λυθεί. Λόγια - Λόγια - Λόγια !!!
Έχοντας άμεση επίγνωση της κατάστασης και θεωρώντας ότι υποχρέωση μας είναι να συνεχίσουμε τον αγώνα και την πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να εξευρεθεί μόνιμη - δίκαιη και άμεση λύση, συνεκτιμώντας ότι και τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν όλους μας καθημερινά είναι τεράστια, δεν μας μένει άλλη επιλογή.
Είναι εξίσου σοβαρά (δωρόσημο, εφάπαξ, τρομονόμος κ.λ.π.) και κρίνουμε ότι δεν δικαιούμαστε να αφιερώσουμε ούτε λεπτό σε επισκέψεις στα υποκ/τα μας για προεκλογικούς εθιμοτυπικούς λόγους.
Οι εποχές άλλαξαν, τα προβλήματα μεγεθύνθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν και οφείλουμε με σοβαρότητα - γνώση - και αγώνες να πολεμούμε καθημερινά και να επιδιώκουμε λύσεις.
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στην κορυφαία συνδικαλιστική διαδικασία της 22 Φλεβάρη 2013.
Μας γνωρίζετε όλοι πολύ καλά. Ποιοι είμαστε, ποια συνδικαλιστική πρακτική και δράση εφαρμόσαμε όλη την περίοδο που είχαμε την ευθύνη της εκπροσώπησης σας.
Σταθείτε δίπλα μας. Δώστε μας με την συμμετοχή και την ψήφο σας δύναμη να συνεχίσουμε.
Δυνατό Αυτόνομο Συνδικαλιστικό Κίνημα    " Πρώτα οι συνάδελφοι΄΄ σημαίνει δυνατός Σύλλογος Θεσ/νίκης & Κεντρικής Μακεδονίας, δυνατή φωνή σε όλη την Ελλάδα, δυνατό Σ.Κ. σε όλο το χώρο του ΙΚΑ.
Η αντίδραση και οι αγώνες έχουν έκφραση. Πρέπει να ενταθούν και να συνεχιστούν για το καλό όλων μας, για να αποτρέψουμε όσα αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
22 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ
* Θα πραγματοποιήσουμε μόνο μία συνάντηση - ενημέρωση την Πέμπτη 21 Φλεβάρη στις 14:00 στο Περ/κό Υπ/μα. Καλείστε όλοι εκεί.
Η Γραμματεία της Παράταξης